Brasilien –  Fazenda Bela Época – Økologisk TILBUD 3 x 1 kilo

Brasilien –  Fazenda Bela Época – Økologisk TILBUD 3 x 1 kilo

Økologisk Brasilien, Natural fra Mogianaregionen  –  Fazenda Bela Época

Forvent en fed karamelagtig kop med fremherskende smag af ristede nødder, chokolade og tilbageholdt frugtighed – en kaffe der vil falde i de flestes smag, og meget velegnet til Espresso.

Smag: Ristede hasselnødder/peanuts, karamel med tilbageholdt frugtighed.

Brygmetode: Filter/stempel, espresso

Styrke: Fyldig

 

549,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , , ,
Kategorier , , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

100 % naturlig Arabica

Groet 1000 moh.

Økologisk Brasilien, Natural fra Mogianaregionen  –  Fazenda Bela Época

Brasilien producerer omkring en tredjedel af al kaffe på verdensplan, hvilket gør det til den største producent igennem de sidste 150 år. Mogiana er en traditionel kaffedyrkningsregion, kendt for sine ikoniske store plateauer af kaffeplantager. Området er opkaldt efter kaffejernbanen bygget af Mogiana Railroad Company i slutningen af ​​det 19. århundrede for at udvide kaffeproduktionen. Beliggende i Alta Mogiana har Fazenda Bela Época dyrket forskellige kaffevarianter i mere end 80 år, der spænder over tre generationer af den kaffeelskende Cunha-familie. Gården nyder godt af frugtbar jord og et gunstigt mikroklima med regnfulde somre og tørre vintre. Den driver sine egne våd- og tørmøller samt en planteskole, hvor alle frøplanter til Fazendaen dyrkes. Højeste kvalitets- og sporbarhedsstandarder er topprioriteten for Fazenda Bela Época. Cunha-familien udvikler løbende sine kaffer og forarbejdningsmetoder for at forbedre smag og forbedre produktiviteten. I denne bestræbelse samarbejder de med anerkendte organisationer såsom Agronomical Institute of Campinas (IAC). Derudover dyrker Fazenda’en skyggedyrket kaffe i sit eget agroforestry. Denne form for dyrkning sænker modningsprocessen og tillader dermed naturlige sukkerarter at øge, hvilket i sidste ende intensiverer kaffens sødme. Motiveret af visionen om at skabe en bedre for brasiliansk kaffe, fokuserer Fazenda Bela Época på samme måde på bæredygtig udvikling efter høje sociale og miljømæssige standarder. En væsentlig del af jorden er afsat til økologisk dyrkning. Cunha-familien er særligt engageret i deres arbejderes velfærd og bevarelse af naturressourcer.

 Smag: Forvent en fed karamelagtig kop med fremherskende smag af ristede nødder, chokolade og tilbageholdt frugtighed – en kaffe der vil falde i de flestes smag, og meget velegnet til Espresso.

Vægt 3,180 kg
Scroll to Top