Colombia El Retiro, Antigu

Colombia El Retiro, Antigu

Microlot 100 % Vasket Arabica

Dyrket 1600 m.o.h.

Smag: Sjælden, sød og meget velafbalanceret kraftfuld kaffe med noter af muscovado sukker, sød frugt og et hint af oregano.

Bryg: Filter, stempel og Espresso

Styrke: Meget fyldig

69,00 kr.249,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

I Colombias nordvestlige del ligger Antioquia, som er kaffens fødested i landet og et af dets største kaffeproduktionsområder. På grund af det bjergrige landskab med et blødt og fugtigt klima, byder dette område på kaffedyrkningens rigeste arv. Nogle af de fineste colombianske kaffer stammer netop fra denne region, hvor kaffen vokser i 1900-2000 meters højde. Området ligger mellem Cordillera Occidental og Cordillera Central Andesbjergkæder i Antioquia, som skaber et unikt mikroklima næret af flere små floder, der krøller sig gennem dalen. Gennemsnitstemperaturen forbliver konstant mellem 17 og 23 °C med tilpas nedbør. Alt dette giver fremragende betingelser for kaffeproduktion i de landlige bakker omkring storbyen Medellíns dal. Oven i det har Antioquias jord et ry af fremragende kvalitet, med kapacitet til at opbevare vand og tillade vandforsyning selv under tørre perioder. Under høsten plukker landmændene omhyggeligt kun de mest
modne kaffebær. På vaskestationen vaskes og fordeles kaffebærrene ude i solen for at tørre, inden klargøring til transport.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top