Costa Rica – Las Lajas – Black Diamond.

Costa Rica – Las Lajas – Black Diamond.

Denne kaffe smager af Hibiscus, sorte kirsebær, rød grape, kanel og kakao. Den kan drikkes både som filter og stempel og pga. dens meget høje sødme kan den også drikkes som espresso, da sødmen gør at man kan acceptere den frugtige smag som espresso.

99,00 kr.299,00 kr.

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort
Kurv

Kaffen her er groet på den bedste vulkanske jord ca. 1450 m.o.h. Black Diamond går på efterhøstbehandlingsmetoden, som i dette tilfælde betyder, at kaffen er ”slowfermenteret” med skindet på bærret overdækket, så det går langsommere end det vil gøre i solen. Oscar Chacon er kendt for at eksperimentere med fermenteringen af kaffebønner, som er muligt p.g.a. den perfekte infrastruktur, der gør det muligt at efterhøstbehandle bønnerne helt perfekt. Denne kaffe er den dyreste kaffe, han producerer. Han laver også andre som ”Red honey”, white honey” udover at de vaskede kaffer også vaskes med meget lidt vand, som gør kafferne mere ”funky” og frugtige i smagen.

Denne kaffe smager af Hibiscus, sorte kirsebær, rød grape, kanel og kakao. Den kan drikkes både som filter og stempel og pga. dens meget høje sødme kan den også drikkes som espresso, da sødmen gør at man kan acceptere den frugtige smag som espresso.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll til toppen