Daterra Sweet Blue

Daterra Sweet Blue

Meget velafbalanceret og super aromatisk kaffe m. fantastisk crema og distinkte noter af krydret mørk chokolade og de mest velsmagende mandler.

65,00 kr.220,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Brasilien Cerrado-regionen Rainforest Alliance Certified UTZ  100% div. arabica, semi-washed og natural.

Dyrket 1150 m.o.h.

Smag: Meget velafbalanceret og super aromatisk kaffe m. fantastisk crema og distinkte noter af krydret mørk chokolade og de mest velsmagende mandler.

Styrke: Medium

Bryg: Filter, stempel og uforlignelig soloespresso.

Daterra Sweet Blue, et stabilt klima med tørre og køligere vintre og varme og våde somre, en tør vind på varme dage og friske kølige nætter. Dette er det perfekte klima til at dyrke kaffe, og det er i Cerradoregionen i disse gunstige vækstbetingelserne Daterrafarmene befinder sig – blandt de bedste i regionen, hvor kaffen dyrkes i en højde 1000m-1200 over havets overflade.

Vind, sol og jordbundsforhold er altafgørende for Arabica kaffetræer. De forskellige væksthøjder og mikroklima skaber en meget overraskende smagsprofil i kafferne fra fløjlsblød chokolade til lyse og blomsteragtige smagsprofiler.

Derfor er Daterrafarmene ofte besøgt af kaffeeksperter fra hele verdenen, hvor de arbejder sammen og lærer om innovative processer og skaber nye måder at dyrke og efterhøstbehandle kaffe på.

Det har taget Daterrafarmene 10 år at optimere jorden til dyrkning af kaffe, så den var af høj nok kvalitet til at eksportere. Alle kaffer er i dage Rainforesalliance og UTZcertificerede, og nogle få af farmene er også økologiske.

Daterrafarmene dyrker kaffer i 3 kategorier, FarmerCoffees, Collection og Masterpieces. Vendiakaffe sælger en fra hver kategori, som ristes på de bedste helt nye perfektionerede Giesenkafferistere, der kan kontrollerer airflow, temperaturstigning og tromlehastighed helt ned til mindste peditesse. Kaffen afsendes naturligvis helt friskristet alle ugens dage.

Daterra Sweet Blue er en farmercoffee fra en af Daterrafarmene, men hvis man googler lidt om den, vil man hurtigt finde ud af, at der er tale om en meget populær og elsket kaffe med super aroma, så forled jer ikke af ordet FarmerCoffee. Her er tale om en elsket kaffe på mange topgejlede kaffebarer verden over. Kaffen er en kraftigere Brasilkaffe, som smager i retning af en lækker mørk og krydret chokoladebar, og så har den en interessant fed ”krop”. Kaffen er særdeles velegnet til Soloespresso pga. sin fylde, men også et must i stempelkaffe. Til sidstnævnte brug 7gr. groftmalet kaffe pr. deciliter – overhæld lige kaffen med en lille smule vand som er gået af kog og lad den svulme i 30 sekunder. Herefter overhældes resten af vandet og så lad kaffen trække i 3,5 minutter.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top