Daterra Sweet Collection – 1 kg Rå Bønner

Daterra Sweet Collection - 1 kg Rå Bønner

Kompleks og meget crema øgende kaffe m. delikate noter af lys karamel, fyldig mørk chokolade, sød mandarin, papaya og blid og rund limefrugt.

Leveres i 1000 grams pose.

149,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategori
Kategori

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Brasilien Minas Gerais-regionen Rainforest Alliance Certified

100% Arabica af div. sorter af Catuai, semi-washed

Dyrket 1000-1200 m.o.h.

Smag: Kompleks og meget crema øgende kaffe m. delikate noter af lys karamel, fyldig mørk chokolade, sød mandarin, papaya og blid og rund limefrugt.

Styrke: Medium

Bryg: Filter, stempel og espresso.

Leveres i 1000 grams pose

Et stabilt klima med tørre og køligere vintre og varme og våde somre, en tør vind på varme dage og friske kølige nætter. Dette er det perfekte klima til at dyrke kaffe, og det er i Cerradoregionen i disse gunstige vækstbetingelserne Daterrafarmene befinder sig – blandt de bedste i regionen, hvor kaffen dyrkes i en højde 1000m-1200 over havets overflade.

Vind, sol og jordbundsforhold er altafgørende for Arabica kaffetræer. De forskellige væksthøjder og mikroklima skaber en meget overraskende smagsprofil i kafferne fra fløjlsblød chokolade til lyse og blomsteragtige smagsprofiler.

Derfor er Daterrafarmene ofte besøgt af kaffeeksperter fra hele verdenen, hvor de arbejder sammen og lærer om innovative processer og skaber nye måder at dyrke og efterhøstbehandle kaffe på.

Det har taget Daterrafarmene 10 år at optimere jorden til dyrkning af kaffe, så den var af høj nok kvalitet til at eksportere. Alle kaffer er i dage Rainforesalliance og UTZcertificerede, og nogle få af farmene er også økologiske.

Daterrafarmene dyrker kaffer i 3 kategorier, FarmerCoffees, Collection og Masterpieces. Vendiakaffe sælger en fra hver kategori, som ristes på de bedste helt nye perfektionerede Giesenkafferistere, der kan kontrollerer airflow, temperaturstigning og tromlehastighed helt ned til mindste peditesse. Kaffen afsendes naturligvis helt friskristet hele ugen.

Daterra Sweet Collection er vel nok den mest kendte i Collectionserien, og var blandt andet den kaffe KlausThomsen fra The Coffee Collective vandt WBCmesterskabet med i 2006. Kaffen har i dag SCAEscore på 87, hvilket er meget højt for en Brasiliansk kaffe. V. espressobrygning ses tydeligt at kaffen producerer store mængder crema/kaffeskum. Herudover der den meget sød m. noter af karamel og chokolade og en laktisk syrlighed, som betyder at den er rund og smager let af lime og papaya. Kaffen er vanvittig lækker som aeropress og poorover, og når den lige får lov at afkøle lidt bliver smagen meget tæt og nuanceret.

Vægt 1,060 kg
Scroll til toppen