Jamaica – Blue Montain Gr. 1

Jamaica – Blue Montain Gr. 1

Eksklusiv top kaffe. Gr 1 lavet af nogen af de største og bedste bønner der findes.

Den yderste skånsomme efter høst behandling giver kaffen dens unikke karakter – den er sød og cremet med noter af nødder og mørk chokolade. Alt i alt meget velafbalanceret.

149,00 kr.899,00 kr.

Ryd

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

“Gold Cup Estate” St. Andrew Parish og BlueMountains-regionen.

100% Arabica af sorten Typica.

Efterhøstbehandling: vasket og efter tørring lagret 8-12 uger i hærdede fyrretræstønder.

Smag: Den yderste skånsomme efter høst behandling giver kaffen dens unikke karakter – den er sød og cremet med noter af nødder og mørk chokolade. Alt i alt meget velafbalanceret.

Styrke: Medium

Bryg. Filter, stempel og espresso.

Nu er Vendiakaffe udover den famøse og sagnomspundne Kopi Luwak også forhandler af den mest eksklusive Ø-kaffe i verdenen fra Jamaica nemlig Blue Mountain. Her er tale om en meget eftertragtet Kaffe. Den er plukket i Blue Mountains i en højde 915-1040 m.o.h. , og er af sorten Arabica/typica fra en af de ældste farme på øen Chatsworth Estate, som er klassificeret blandt de bedste kaffer på øen som må kalde deres kaffe: ”Gold Cup Estate”. Der er et særligt godt klima til at dyrke kaffe i på Jamaica i de såkaldte Blå Bjerge pga. af den variable temperatur med kolde nattetemperaturer, tyk tåge, og tilpasse mængder regn, som er ideelle betingelser til at gro langsomtvoksende arabica med højt fedtindhold og fine aromaer. De veluddannede kaffefarmere fokuserer kun på at levere Gr1. Bønner, som er de største og dyreste bønner. Når denne bønne er færdigfermenteret modner den videre i hermetisk lukkede og fyrretræssiloer uden ilt i 8-12uger, som er med til at give kaffen sin helt særlige og unikke karakter, som kendetegner den bedste kaffe fra Blue Mountain.

Vægt N/A
Vægt

125 g, 250 g, 500 g, 1000g

Scroll til toppen