VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Kenya AA+ Kijani Kiboko

Kenya AA+ Kijani Kiboko

Aroma: Velafbalanceret, meget kompleks og sød mættende kaffe m. lav bitterhed og behagelige noter af solbær, sød cherrytomat og mellemmørk chokolade.
Bønne: 100% Arabica

Alt kaffe du køber hos Vendia Kaffe er friskristet og leveres i hele bønner. Ønsker du bønnerne formalet bedes du skrive hvilken formalingsgrad du ønsker under bemærkninger når du tjekker ud i kassen.
Læs mere om vores kafferistning

74,00 kr.269,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Denne kaffe er fra Nyeridistriktet også kaldet ”Black gold” med andre ord området hvorfra den bedste Kenyakaffe kommer. Kaffen karakteriseres herfra ved at gro i vulkansk jord, og kaffetræerne har hele tiden den optimale mængde, vand, sol og skygge, og nogle meget dygtige kaffebønner, der holder en skarp kvalitetskontrol. Disse forhold gør Kenyakaffe til meget eftertragtet blandt kaffekendere også. AA+ betyder den største sortering som med sikkerhed giver en meget frugtig kop kaffe.

Kaffen er generelt bedst til filter og stempel, men kan nydes som soloespresso af den rutinerede espressodrikker, der ikke afskyrt den frugtige solbærsmag.

 

Kenya kaffe

Hos Vendia Kaffe har vi et godt udvalg af kvalitetskaffebønner fra forskellige områder i Afrika. Vores sortiment af Kenya kaffe består af 100% arabica bønner, der ristes til en god og afbalanceret naturlig aroma.

Vi har forskellige varianter af den populære Kenya kaffe, og som det gælder for alle vores kaffebønner, er det også muligt at bestille den i forskellige pakningsstørrelse.

Nyd en kop Kenya Kaffe med god samvittighed

Den gode kop kaffe er et resultat af flere forskellige processer, og alle er lige vigtige. Når du køber din Kenya Kaffe hos os, så har den været igennem så få kanaler som muligt – og hele tiden med fokus på kvalitetssikkerhed og bæredygtighed.

Vi sætter en ære i den gode kaffe, og derfor falder det os helt naturligt at have et godt kendskab til vores leverandører såvel som den enkelt kaffebonde.

Vores Kenya kaffe ristes efter sin helt egen risteprofil og behandles individuelt og med respekt for dens naturlige egenskaber. Kaffebønnen har haft de bedste vilkår og betingelser for vækst, og den er avlet under optimale forhold.

Kaffeeksperter med eget

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top