Kenya AA Top – Gicherori

Kenya AA Top – Gicherori

Gicherori fra Neri distriktet.

100 % vasket arabica af sorterne SL 28 & SL 34

Dyrket 1500 – 1700 moh.

Smag: Fyldig, ren og sød kaffe med noter af solbær, kirsebær efterfulgt af florale undertoner og meget delikat mundfølelse.

Bryg: Filter, stempel, espresso.

Styrke: Meget fyldig

89,00 kr.299,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Kenya AA Top fra Gicherori Coffee Factory var en total overraskelse i år. Vi har smagt den tidligere, men aldrig har den været så god. Dette er kaffen for dem, der ønsker en kompleks

og fantastisk klassisk kenyaner. Gicherori er fra Embu, hvorfra man ser rigtig fine kaffer, der klart adskiller sig fra andre gode Kenyakaffer. Gicherori er en vaskestation, som får deres kaffebær fra området ved vaskestionen.

Kaffen sorteres allerførst og herefter bliver den tørfermenteret og efter gæringen vaskes kaffen og tørres ned til ca. 12% fugtighed african raised beds. Kaffen er 100% arabica af sorterne SL28 og SL 34.

Kaffen er udover at være meget fyldig også meget ren i smagen m. noter af solbær, kirsebær efterfulgt af florale undertoner med en meget delikat mundfølelse.

Kaffeeksperter med eget risteri

Vi rister selv vores kaffe i vores lille risteri, og vi har ressourcerne til at imødekomme forskellige ønsker og behov. Her tager vi hensyn til den foretrukne bryggemetode såvel som krav til smag og aroma.

Risteriet er åbent efter aftale, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi er kaffeentusiaster og eksperter på området, og vi vejleder og rådgiver gerne, hvis du har brug for mere viden eller hjælp til at finde den helt rette kaffe til enten din virksomhed eller morgenbordet derhjemme.

Når du køber Kenya kaffe hos Vendia Kaffe, så får du et produkt, der lever op til en høj kvalitetsstandard, og som kan tilpasses efter behov – selvfølgelig med respekt for kaffens naturlige kvaliteter.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top