Rwanda – Simbi – ”Honeyprocessed”

Rwanda – Simbi – ”Honeyprocessed”

Regionen ”Huye Hills”

100% arabica af sorten Bourbon dyrket 1700 – 2200 m.o.h.

Styrke: Fyldig

Smag: Kompleks og honningsød kaffe med noter af tranebær, æbler og sort te.   

Brygmetoder: Filter/Stempel og SOEspresso. 

 

69,00 kr.249,00 kr.

Ryd

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Regionen ”Huye Hills”

100% arabica af sorten Bourbon dyrket 1700 – 2200 m.o.h.

Styrke: Fyldig

Smag: Kompleks og honningsød kaffe med noter af tranebær, æbler og sort te.   

Brygmetoder: Filter/Stempel og SOEspresso. 

Rwanda Simbi Honeyprocessed. Region Huye Hills Producent Simbi vaskestation Højde 1.700 – 2.200 moh. Variety Bourbon Høstperiode Mar – Jun Klassifikation A Screen 15+ Honey-processed Rwanda. Rwanda er et land fuld af kulturel mangfoldighed, naturlig skønhed og frugtbar jord. Kendt som landet med de tusinde bakker, er landet velsignet med ideelle betingelser for dyrkning af specialkaffe. Dens geografi spænder fra jordiske sumpe og solrige savanner i øst til bølgende bakker i midten og høje bjerge i vest. Lige så mangfoldig som landet selv er sammensætningen af ​​kaffeproduktionen: I gennemsnit ejer hver producent kun en lille parcel på omkring 180 træer. Denne småbrugsstruktur gør det nødvendigt for kaffebønder at dele brugen af de centrale vaskestationer og organisere sig i kooperativer. Rwandisisk kaffe omtales normalt ved at henvise til distriktets navn sammen med vaskestationen eller bondegruppen. Simbi kaffevaskestationen er placeret i Huye Hills-distriktet i Rwandas sydlige provins. Det var hans bedstemors store passion for kaffedyrkning og -ristning, der inspirerede grundlæggeren Abdul Rudahunga til at gå ind i kaffebranchen og etablere vaskestationen. I dag samler vådmøllen over 1.800 husmænd. De dyrker alle Arabica Bourbon af høj kvalitet, en sort kendt for sin komplekse syre og gode balance. Per høst producerer de landmænd, der leverer til Simbi vaskestation, op til 500 tons kaffebær årligt. Bærrene bliver efter vådmøllen omhyggeligt håndsorteret og soltørret på african raised beds. Vaskestationen blev etableret i 2013 og startede godt med en 9. plads i Rwanda Cup of Excellence-konkurrencen i dets første driftsår. Siden da har det altid fokuseret på at producere kaffe af høj kvalitet og har derfor gentagne gange opnået høje rangeringer i konkurrencen – en succes, der afspejler landmændenes store dedikation og flid.

Smag: Citron- og æblesyre • Kompleks • Tranebærsød • Honning • Noter af sort te

 

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll til toppen