Tanzania PeaBerry

Tanzania PeaBerry

Region Syd Nyasi Furaha

100% vasket Arabica af oprindelig herkomst groet 1200-2000 m.o.h.

Styrke: Meget Fyldig

Smag: Vinøs og frugteagtig kaffe med noter af brombær og behagelig silkeagtig mundfølelse. 

Brygmetoder: Filter/Stempel og SOEspresso. 

69,00 kr.249,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Region Syd Nyasi Furaha

100% vasket Arabica af oprindelig herkomst groet 1200-2000 m.o.h.

Styrke: Meget Fyldig

Smag: Vinøs og frugteagtig kaffe med noter af brombær og behagelig silkeagtig mundfølelse. 

Brygmetoder: Filter/Stempel og SOEspresso. 


TANZANIA VASKET PEABERRY Sydlige NYASI FURAHA

Region Syd Tanzania Producent Småbønder Højde 1.200 – 2.000 moh. Kaffesorter af oprindelig herkomst-Høstperiode juni – okt Klassificering PB ––efterhøstbehandlingsmetode vasket. PeaBerry kendetegnes ved at kaffebærret ikke har delt sig i 2 halve bønner, hvilket giver en intens smag. Tanzania er et flot land med fascinerende natur og dyreliv lige fra dets spektakulære kystlinje og Serengeti-savannen til det snedækkede Kilimanjaro. Lige siden begyndelsen af ​​1900-tallet har Tanzania holdt fokus på at bevare sin naturlige skønhed. I dag er omkring en tredjedel af landets territorium officielle nationalparker eller fredede områder. Midt i denne naturskønne mangfoldighed findes nogle af de fineste afrikanske kaffer med komplekse kopper og livlig syre heri. Arabica-kaffe udgør omkring 70 % af Tanzanias kaffeproduktion og produceres for det meste på skråningerne af Mount Kilimanjaro i nord og i det sydlige højland Mbeya og Ruvuma. Det er kaffetræer almindeligvis beskåret med banantræer, der pakker jorden ind i frodige grønne nuancer. Lige så imponerende som landets naturrigdom er dets hjertevarme og gæstfrie folkefærd, der i væsentlig grad lever af Tanzanias naturlige overflod. Landbruget er den vigtigste indtægtskilde. Mens større kaffefarme kun står for 10% af kaffen, der produceres, vokser 90% af kaffen på småbrug. Kaffedyrkning er stadig manuelt arbejde, hvilket sikrer, at kun de mest modne kaffebær er håndplukkede. Denne kaffe fra det sydlige Tanzania er en håndlavet kaffe, hvor det hårde arbejde afspejles i en fin kop med intense frugtagtige noter – en kopprofil som tanzaniansk Peaberry-kaffe er berømt for. Peaberry refererer til ærteformede bønner, hvor der kun blev dannet et frø i stedet for to inde i kaffefrugten. Denne kaffes smag med navnet Nyasi Furaha, kendetegnes med en behagelig frugtig teinfusion parret med brombærnoter, der efterlader en sød og vinagtig eftersmag. Vinagtig • Sød • Brombær frugtagtig teinfusion • Meget silkeagtig mundfølelse.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll til toppen