Daterra Masterpieces – Daterra Farms

Daterra Masterpieces – Daterra Farms

Af de 3 sjældne og sarte sorter: Aramosa, Ibairi og Laurina.

Efterhøstbehandling: anaerobt fermenteret i stål tanke og natural processed på african raised beds.

En kompleks og delikat kaffe med noter af, chokolade, valnødder og søde jordbær.

99,00 kr.299,00 kr.

Ryd

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Boa Vista og Taboões farmene , Cerrado

100% Arabica groet 1150-m.o.h.

Af de 3 sjældne og sarte sorter: Aramosa, Ibairi og Laurina.

Efterhøstbehandling: anaerobt fermenteret i stål tanke og natural processed på african raised beds.

Styrke: Mellemfyldig kaffe

Smag: En kompleks og delikat kaffe med noter af, chokolade, valnødder og søde jordbær.

Bryg: Espresso, filter og stempelkande

Daterra Masterpieces er de højst rangerende og dyreste kaffer på Daterrafarmene i Cerradoregionen, hvor alle kaffer som minimum er UTZ og RainForesAlliancecertificerede. Ideen til denne eksklusive blend var at blande 3 forskellige kaffer i lige store dele for at skabe balance i sødme, syrligehed og kropsfyldighed. De 3 forskellige bønner udvalgtes således at bønnerne var lige store, så man dermed kan riste 3 div. bønner ensartet – ellers ville en blive for brændt og en anden for lys. Her er navnene: 1. Aramosa tilfører sødme og florale noter, 2. Ibairi tilfører kompleksitet og chokoladenoter, 3. Laurina tilfører de frugtige jordbærnoter.

Producentnavnet er Daterra og farmene for netop denne blend hedder hhv. Boa Vista og Taboões. Begge farme er på størrelse med 6618 fodboldbaner. På farmene dyrkes der mange forskellige kaffesorter, og heriblandt nogle helt særlige eksperimenterende microlotkaffer.

Selve efterhøstbehandlingsmetoden er noget avanceret og hedder Anaerob natural, som betyder at de hele kaffebær med skind først fermenteres uden ilt i ståltanke, hvorefter de tørres på african raised beds – altså net som er hævet over jorden, og til sidst tørres de med varme fra en gasvarmer for at undgå gærede noter, og dermed giver kaffen den rene smag/clean cup, hvilket ikke er generelt for en natural. Herudover er den meget fed og cremet på delikat facon, som man kan opleve med etiopiske topkaffer.

Kaffen smager godt i alle former for bryg. Frugtigheden generer ikke i en espresso, for den er ikke spids, men derimod sød og cremet.

Denne kaffe er et fornemt alternativ til Etiopisk Yirgacheffe Aramo natural, som desværre ikke levede op til sin normale standard i 2020, så derfor er den ikke på lager pt.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll til toppen