Om os

THOMAS ABILDGAARD

Det er vigtigt for mig at yde en god service til mine kunder både private og til erhvervskunder.

Jeg arbejder til dagligt som organist i Sct. Catharinæ kirke i Hjørring, Tornby og Vidstrup kirker. Udover spilleriet er min store passion kafferistning og god kaffe.

Jeg renoverer desuden italienske espressomaskiner og sætter en stor ære i præcisionsarbejde, både når det gælder kafferistning og renovering af kaffemaskiner.

Jeg begyndte for ca. 10 år siden med en “1 kg. Probatrister” og en transportabel kaffebar. Det har i dag udviklet sig til en stor håndlavet Giesen kafferister m. ”destoner” fra Holland.

Arbejdet med kaffe er en herlig kontrast til, det til tider mere ensomme organistarbejde, og det er et stort privilegium at kunne arbejde med både musikken og kaffen, der giver kontakt til mange forskellige og spændende mennesker.

Jeg har desuden en transportabel espressobar, som jeg en gang imellem er ude at servere kaffe med til både privat og erhverv.

Jeg begyndte at riste kaffe, fordi der ikke findes steder i Vendsyssel med friskristet kaffe.
Da jeg er stor ynder af espresso og cappuccino, måtte jeg gang på gang konstatere, at kaffebønnerne ofte var så gamle, at de ikke kunne brygge ordentlig espresso selvom det var dyre bønner.

Derfor begyndte jeg at riste min egen kaffe for at få kaffe, derteede sig ordentligt ved espressobrygning.

Mit mål er at give kaffeentusiaster og alle andre, som sætter pris på god kaffe, mulighed for at købe friskristet kaffe hver uge. Desuden vil jeg gerne tilbyde forskellige typer ristninger som tilgodeser de mange forskellige bryggemetoder, der kræver forskellige ristning, styrke og smag

Flere og flere anskaffer dyre espressomaskiner, og påskønner at de kan få kaffen lokalt og have en tæt dialog om kaffen.

billede af thomas abildgaard
vendiakaffe ristning
Scroll to Top