VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Om os

THOMAS ABILDGAARD

Det er vigtigt for mig at yde en god service til mine kunder både private og til erhvervskunder.

Jeg arbejder til dagligt som organist i Sct. Catharinæ kirke i Hjørring, Tornby og Vidstrup kirker. Udover spilleriet er min store passion kafferistning og god kaffe.

Jeg renoverer desuden italienske espressomaskiner og sætter en stor ære i præcisionsarbejde, både når det gælder kafferistning og renovering af kaffemaskiner.

Jeg begyndte for ca. 10 år siden med en “1 kg. Probatrister” og en transportabel kaffebar. Det har i dag udviklet sig til en stor håndlavet Giesen kafferister m. ”destoner” fra Holland.

Arbejdet med kaffe er en herlig kontrast til, det til tider mere ensomme organistarbejde, og det er et stort privilegium at kunne arbejde med både musikken og kaffen, der giver kontakt til mange forskellige og spændende mennesker.

Jeg har desuden en transportabel espressobar, som jeg en gang imellem er ude at servere kaffe med til både privat og erhverv.

Jeg begyndte at riste kaffe, fordi der ikke findes steder i Vendsyssel med friskristet kaffe.
Da jeg er stor ynder af espresso og cappuccino, måtte jeg gang på gang konstatere, at kaffebønnerne ofte var så gamle, at de ikke kunne brygge ordentlig espresso selvom det var dyre bønner.

Derfor begyndte jeg at riste min egen kaffe for at få kaffe, derteede sig ordentligt ved espressobrygning.

Mit mål er at give kaffeentusiaster og alle andre, som sætter pris på god kaffe, mulighed for at købe friskristet kaffe hver uge. Desuden vil jeg gerne tilbyde forskellige typer ristninger som tilgodeser de mange forskellige bryggemetoder, der kræver forskellige ristning, styrke og smag

Flere og flere anskaffer dyre espressomaskiner, og påskønner at de kan få kaffen lokalt og have en tæt dialog om kaffen.

billede af thomas abildgaard
vendiakaffe ristning

Hvis du mangler en god luksuskaffe, så er du landet rigtigt hos Vendia Kaffe. Vi har et stort og alsidigt udvalg af kvalitetskaffebønner af forskellige oprindelse og med unikke individuelle egenskaber. Og vi har naturligvis også produkter i kategorien “luksus kaffe”. 

Du vælger selv, om du vil drikke luksuskaffen ved morgenbordet, til eftermiddagskaffen, eller du gemmer den særlige kaffe til gæster og vigtige møder. Men det er altid en god idé at have en kaffe, der kan lige dét ekstra, som kan bidrage til følelsen af ekstra luksus både til hverdag og fest.

Vi har et stort udvalg af lækker kaffe

Hos Vendia Kaffe har vi flere gode bud på en luksus kaffe, hvor vi særligt vil fremhæve den populære Yemen kaffe. Yemen kaffen er en højkvalitetskaffe med nogle fantastiske smagsnuancer, fylde og volumen. Denne kaffe har en masse gode naturlige egenskaber, og den kommer med en vis portion socialt ansvar også.

Udover Yemen kaffen forhandler vi også den kendte “Wild” Kopi Luwak kaffe, som faktisk i skrivende stund er verdens dyreste kaffe. Kaffen oser af luksus og kommer med en masse historie, der indbyder til samtale, såvel som fantastiske smagsnuancer og en rund og fyldig aroma.

Friskristet kaffe er en luksus

Vi riser selv alt vores kaffe – både hverdagskaffen og luksuskaffen. Vores kaffebønner ristes individuelt og med hensyn til bønnernes naturlige egenskaber og kvaliteter. Nogle ristetyper passer bedre til en bestemt bryggemetode end en anden, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har brug for vejledning til hvilken kaffe og hvilken rist, der er den rette for netop dig.

Vi har åbent i risteriet efter aftale, og vi kan imødekomme mange forskellige behov til kaffesort, ristetype, pakningsstørrelse og levering.

Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du vil vide mere om vores luksuskaffer – eller blot har generelle spørgsmål.

Scroll to Top