Brygmetoder

kaffe med skum

Stempelkande

Stempelkanden er en utrolig populær lille kaffebrygger og et fast inventar i mange danske hjem og med god grund. Selv om stempelkanden ikke er så …

kaffebrygning med kogt vand

Pour Over” kaffe

Pour Over” kaffe har de seneste par år været en rasende populær brygningsmetode og  filtre har været med til at give filterkaffen en ny renæssance. …

kaffebrygning med vægt

Espresso

Denne kaffedrik adskiller sig fra almindelig kaffe ved at være væsentligt mere koncentreret, både i smag og konsistens. Endvidere er den kendetegnet ved at have …

ophældning af vand i aeropress

Aeropress

Aeropressen har længe været populær blandt kaffe enthusiaster da den er utrolig let og hurtig at bruge – samtidig med at rengøringstiden er minimal. Det …

kaffemaskine udstilling

Bryg på kaffemaskinen

Fremgangsmåde Brug 7-9 gram ny ristet kaffe per kop (1.5 dl). Målene på kaffemaskinen svarer ca. til en kop. Kaffens smag topper 1-3 uger fra …

Scroll til toppen