- Forside
- Information
- Brygmetode
-
Mængderabat
-
Mængderabat
-
Mængderabat
-
Mængderabat
-
Mængderabat
-
Brygmetode
StempelkandeStempelkanden er en utrolig populær lille kaffebrygger og et fast inventar i mange danske hjem og med god grund. Selv om stempelkanden ikke er så trendy længere og måske bliver overhalet inden om af andre mere “populære” - |
Pour Over" kaffePour Over” kaffe har de seneste par år været en rasende populær brygningsmetode og filtre har været med til at give filterkaffen en ny renæssance - |
EspressoDenne kaffedrik adskiller sig fra almindelig kaffe ved at være væsentligt mere koncentreret, både i smag og konsistens. Endvidere er den kendetegnet ved at have et fint lag af gyldent skum på toppen - |
||
AeropressAeropressen har længe været populær blandt kaffe enthusiaster da den er utrolig let og hurtig at bruge – samtidig med at rengøringstiden er minimal - |
Bryg på kaffemaskinenFremgangsmåde Brug 7-9 gram ny ristet kaffe per kop (1.5 dl). Målene på kaffemaskinen svarer ca. til en kop. Kaffens smag topper 1-3 uger fra ristedatoen, så sørg for at se dig godt for, når du køber bønner og husk at opbevare dem lufttæt - |
Den gode kop kaffe brygges af de bedste kaffebønner
En god kop kaffe er et resultat af en vellykket proces, hvor alle delelementer har lige stor vigtighed for det endelige resultat. Kaffens oprindelse og kaffetræernes vækstforhold har betydning, men det har også kaffebondens engagement. Derudover har transport og opbevaring, og sidst, men ikke mindst, rist og bryggemetode indflydelse på det endelige produkt.
Kvalitetskaffe produceret under ordentlige forhold
Hos Vendia Kaffe sætter vi en ære i den gode kaffe. Vi forhandler kun kvalitetskaffe, og vi gør en dyd ud af at sikre den høje kvalitet. Det gør vi først og fremmest ved at bruge de bedste kaffebønner, men også igennem en løbende kvalitetskontrol og et godt kendskab til den proces, vores indkøbte kaffebønner gennemgår, inden de når til os i risteriet.
Vores kaffebønner har haft de bedste vækstforhold og er avlet under gode betingelser. Vi har et godt forhold til vores leverandører og et grundigt kendskab til den enkelte kaffebonde. På den måde kan vi sikre os, at vores kaffe er fremstillet og produceret under bæredygtige forhold og med fokus på kvalitet såvel som socialt ansvar. Alt sammen er nemlig medvirkende til, at vi til sidst i processen står med et færdigt produkt, vi kan være stolte af.
Vi er eksperter i god kaffe
Når de rå kaffebønner ankommer hos os, rister vi kaffen for sig og efter en individuel risteprofil. Alle kaffebønner har hver sine naturlige egenskaber og kvaliteter, og det er vigtigt at riste med respekt for disse – på den måde får vi den bedste kaffe.
Vi har de bedste kaffebønner, fordi vi kender kaffe. Vi er kaffeentusiaster, og vi forstår videnskaben bag den gode kop kaffe. Vi har åbent i risteriet efter aftale, og du er altid velkommen til at kontakte os pr mail eller telefon, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning forud for dit valg af kaffe.