Brasilien Esperito Santo

Lager:
Pris fra
129,00 DKK

Contest 3rd Place

Sitio Alto ouro

Pulped Natural af typen Catacai 785

Dyrket: 980 - 100 M.o.h.

Aroma: Prisvindende og meget blød kaffe med noter af sort "Panela" og lys chokolade. Kaffen har en høj sødme og en afbalanceret let syrlighed.

Bryg: Filter/Stempel, Espresso

Styrke: Medium

Brasiliansk vinderkaffe 3. plads Espirito Santo Contest, pulped natural fra  Sitio Alto Ouro. En helt særlig brasiliansk microlot, for den der søger en udsøgt kaffeoplevelse til alle former for brygning. 

Aromaen: Intens tørret sort te med ”panela”- og mælkechokoladesmag. Mild sliklignende sødme og afbalanceret syrlighed. Gård: Sítio Alto Ouro Geraldo Rangel og Odete da Silva Rangel dedikerede deres liv til at dyrke kaffe på en lille gård, der var præget af udfordringer og fraværet af luksus som en bil til at lette transporten. Det var der, midt i bjergene og duften af ​​kaffeplanter, at Renato Rangel blev født for 43 år siden. Renato voksede op og lærte af sine forældre at elske jorden og værdsætte hvert trin i dyrkningsprocessen. I dag bor han fortsat på den ejendom, hvor han blev født, og passer kaffeplantagen med dedikation sammen med sin kone, Cassiana. Sammen besluttede de at gå videre og investere i produktion af kaffe af høj kvalitet, drevet af passion og ønsket om at ære deres familietradition. Hver bønne, der dyrkes på gården, håndteres med omhu og opmærksomhed. Tørreprocessen i højbede afspejler deres engagement i at sikre en unik og speciel kaffe. Rangel-familiens historie er en hyldest til hårdt arbejde, kærlighed til kaffe og de rødder, der holder dem forbundet med det land, hvor det hele begyndte.

Proces: Pulped Natural Pulped Natural - Espirito Santo Contest - 3. plads - Sitio Alto Ouro - Catucai 785 Ligesom honningprocessen er den brasilianske Pulped Natural-forarbejdning afhængig af fjernelse af kaffebærskallen og en del (men ikke alt) af frugtslimen for at skabe dens karakteristiske honningagtige smagsprofil og mundfornemmelse. Kaffene udpulpes og tørres derefter i deres resterende slim i en periode på op til to uger. Beton og fliseguldve er de mest almindelige tørreflader til færdigfermenteret kaffe. 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: