VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Brasilien Carmo da Mata

Brasilien Carmo da Mata

100 % CO2 Neutral tromlefermenteret Arabica.

Dyrket 1200 m.o.h.

Smag: En cremet kop med tonsvis af mørkere chokolade og nougat med komplekse og udsøgte noter af romrosin og blå druer. Syrligheden er tilbagetrukket.

Bryg: Filter/Stempel og Espresso.

Styrke: Fyldig.

69,00 kr.249,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Dette er helt særlig og udsøgt brasiliansk kaffe, da den dels er fermenteret uden ilt i flere dage i en roterende egetræstromle, hvilket gør smagen meget kompleks – udover dens store fyldighed og cremede konsistens med tonsvis af mørkere chokolade har den noter af romrosin og blommer. Dens tilbagetrukne og dæmpede syrlighed er meget tilbagetrukket og bider langtfra på tungen.

Minas Gerais området har nogle af de højeste bjerge i det sydøstlige Brasilien, hvilket er ideelt for kaffedyrkning. Fazenda Vila Boa, drevet af Monica Borges og hendes mand, ligger i regionen,
nærmere bestemt i byen Carmo da Mata. Gården ligger i højder fra 900 til 1.200 moh. og har en størrelse på 382 hektar. Udover at producere kaffe af høj kvalitet, er Monica også meget bevidst om at beskytte miljøet. Som følge heraf er Fazenda Vila Boa en af ​​de første lokale gårde, der med succes er blevet CO2-neutral certificeret. Gårdens initiativtil at blive CO2-neutral var baseret på en undersøgelse af kaffedyrkningens indvirkning på klimaforandringerne, og gården nåede dette mål ved at implementere initiativer som planteafstand og plantning af oprindelige skove. Dette gjorde ikke kun gården CO2-neutral, men det øgede også dens produktion.

Denne naturlige kaffe gennemgik tromlefermentering. Efter de røde, modne og udvalgte kaffebær er høstet, anbringes de i egetræsfade for at gære uden ilt i flere dage. Efter gæringsprocessen lægges bærene på udendørs terrasser for at soltørre, hvilket resulterer i en kop med smag af romrosin, blomme og 80 % chokolade, suppleret med en delikat og rund syrlighed, som tilsammen resulterer i en fyldig, cremet krop.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top