VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Vi rister hver mandag

Næste gang

Dage
Timer
Minutter

Vi sender mandag-fredag

Nyt fra Vendiakaffe

I midten af juni lander den nye høst af 2 nye Kenya AA microlotkaffer + ny høst af vores populære Kenya AA Kiboko. I mellemtiden anbefaler vi i stedet vores nyankomne Rwanda Microlot som et godt alternativ – en meget sød og sirupsagtig kaffer m. noter af mørke bær og hints af appelsinskal. Prøv også den nye Costa Rica White Honey fra Las Lajasfarmen og den igen ankomne Colombia Cauca Microlot vinder af Best Cup.

Friskristet kaffe

Altid friskristet kaffe fra eget mikroristeri

Friskristet kaffe–når kaffen skal være en smagsoplevelse i særklasse

Du foretrækker højst sandsynligt friskbagt brød fra bageren frem for brød, der har ligget i køkkenskabet i flere dage. Det samme vil du med garanti gøre, når du smager friskristet kaffe. De fleste er af den opfattelse, at kaffe kan holde sig godt i månedsvis uden at blive for gammelt–men det er ikke sandt. Allerede efter få uger begynder kaffen nemlig at miste sin gode smag.

Ønsker du en kop kaffe spækket med fyldige smagsnuancer, er det friskristet kaffe, du skal brygge på. Hos os finder du et stort udvalg af frisktristet kaffe fra vores eget mikroristeri. Vi rister kafferne hver for sig med specialdesignet risteprofil på vores to højkvalitets kafferistere fra hollandske Giesen.

Et stort udvalg af lækre aromaer og behagelige noter

Med vores friskristede kaffe, får du et hav af smagsoplevelser. Vi anvender kaffebønner dyrket i en bred vifte af lande, og du kan derfor nyde en lækker kop kaffe brygget på bønner fra bl.a. Etiopien, Guatemala og Costa Rica.

Vores friskristede kaffe er fyldt med skønne og komplekse aromaer. Vælg mellem sød kaffe med noter af modne bær, jasminblomster, karamel og lys chokolade, likøragtig kaffe med noter af whiskey og grapefrugt eller noget helt tredje.

Ingen hyldevare, kun friskristet kaffe

Hos os findes der ingen hyldevarer, kun friskristet kaffe. Vores kafferistere kører 2-3 gange om ugen, hvilket betyder, at du som kunde udelukkende modtager helt friskristet kaffe, når du lægger din ordre. Kafferisterne er udstyret med højst avanceret risteteknologi. Du får således lækker luksuskaffe ristet på den bedste og mest opmærksomme måde, uanset hvilken bønne du vælger.

God kaffe tager tid. Derfor varer hver enkelt rist omkring 11-16 minutter. Til sammenligning tager en rist hos større industriristere 30 sekunder under enormt høje temperaturer, hvormed de komplekse smage kraftigt dæmpes.

Ved bestilling hos os giver du dig selv en kaffeoplevelse i særklasse.

Vendiakaffe har altid et stort udvalg af friskristede kaffebønner

Alle mennesker har selvfølgelig forskellige smagsløg. Det betyder, at det, som din veninde måske godt kan lide, ikke vil falde i lige så god jord hos dig. Derfor tilbyder vi selvfølgelig mange forskellige slags friskristede kaffebønner. Så har vi nemlig noget til enhver smag.

Vores friskristede kaffebønner kommer fra hele verden af. Vi har især meget kaffe fra Syd- og Mellemamerika samt Afrika. Det er eksempelvis Guatemala, Costa Rica og Nicaragua. Det betyder dog ikke, at alt vores kaffe fra for eksempel Costa Rica smager ens. Vores Costa Rica Black Diamond smager for eksempel krydret og sød. Kaffebønnerne Costa Rica Poàs Volcano smager til gengæld af både karamel og blå druer. Det kan altså betale sig at udforske de forskellige slags friskristede kaffebønner lidt.

Vi tilbyder økologiske kaffebønner

Vi tilbyder selvfølgelig også rigtig mange økologiske kaffebønner. Hvis de er økologiske, betyder det, at de er helt uden nogle former for pesticider. Mange mener derfor, at økologisk kaffe er bedre for både kaffedrikkeren og miljøet.

Alle bønnerne er helt friskristede, da vi rister bønner hver mandag. De forskellige slags ristes på forskellige måder for at opnå helt specielle smagsprofiler. Det foregår selvfølgelig hos vores eget mikroristeri. Så du er helt sikker på, at der bliver kælet godt for bønnerne.

Kaffe er blandt de mest populære drikkevarer på verdensplan. Men kaffe findes i mange former, og det er langt fra dem alle, der er oplevelsen værd. Hvis du gerne vil have mest muligt ud af din morgenkop, kan du med fordel sørge for, at koppen rummer kaffe, der er lavet på friskristet kaffebønner. Kafferistning findes grundlæggende set i fire grader. Det gælder bare om at finde den, du holder mest af.

Lysristet

Lysristet kaffe har en lysebrun farve, en tør overflade og et højt syreindhold. Når kaffebønnerne bliver ristet lyst, bevares kaffens oprindelige egenskaber, og derfor har lysristet kaffe et højt koffeinindhold, der perfekt egner sig til de stunder, hvor du trænger til lidt ekstra energi.

Mediumristet

Mediumristet kaffe har en mørkere farve end den lysristede. I stil med den lysristede er dens overflade tør, og der er en god balance mellem smag og syre, som gør, at mange mennesker foretrækker kaffe af netop denne type. Mediumristet kaffe er lettere sød i smagen og indholder en medium mængde koffein.

Mørkristet

Som navnet antyder har mørkristet kaffe en mørkebrun farve. Overfladen er lettere olieret, og kaffen, der laves på mørkristede bønner, karakteriseres dertil typisk ved en kraftig smag og aroma, en bittersød eftersmag og en medium mængde koffein.

Meget mørkristet

Meget mørkristet kaffe har det laveste koffeinindhold, du kan finde i denne type drikkevare. Smagen er røget og bitter, overfladen olieret, og i modsætning til kaffe, der ristes i de andre grader, medfører denne form for ristning, at der ikke er nogen syre i kaffen.
Den rette kop kaffe afhænger i høj grad både af dit humør og af dine smagsløg. Og hvis du endnu ikke ved, hvilken type ristning der passer bedst til dig, er det bare om at smage sig frem!

 

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv
Scroll to Top