VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Brasilien – Fazenda Dutra – Minas Gerais – Økologisk

Brasilien – Fazenda Dutra – Minas Gerais – Økologisk

Denne kaffe er certificeret økologisk, naturligt forarbejdet og primært tørret på ”african raised beds”.

Smagsnoter: Chokolade, karamel, hasselnød, limeagtigsmag i baggrunden, og fed krop.

100% Arabica groet 900 – 1300 m.o.h.

Smag: sød og karamelagtig kaffe m. noter af chokolade, hasselnød og en snert af lime i baggrunden.

Bryg: Espresso, filter og stempel.

Styrke: Fyldig

64,00 kr.199,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , , ,
Kategorier , , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

100% Arabica groet 900 – 1300 m.o.h.

Økologisk Brasilien – Fazenda Dutra – Minas Gerais

Fazenda Dutra er en familieejet kaffefarm i São João do Manhuaçu, 300 kilometer inde i landet i den østlige del af Brasilien.

I 1950’erne arvede Jose Dutra Sobrinho en kaffefarm på 1 hektar, hvor han arbejdede og udviklede sin produktion i mere end 40 år. Han udnyttede tiden i 1986 under krisen, som en chance til at “arbejde endnu hårdere” og dyrke sin passion for kaffe, og  fortsatte med at købe jord og udvide sin kaffefarm.

I september 1999 døde Jose og overlod gården til sine sønner Walter Cesar Dutra og Ednilson Alves Dutra, som tager deres ansvar over for deres familie og deres fars arv meget alvorligt. De har investeret i deres kaffeuddannelse, herunder at gå på Illy’s Coffee University, og udstyret med ny viden har de deltaget i konkurrencer, vundet mere end 80 priser og fortsætter med at forbedre kvaliteten af ​​deres kaffe.

Fazenda Dutra er i dag mere end 1.300 hektar, med 800 hektar dedikeret til specialkaffe. Kaffetræerne er sammenvævet med avocadotræer, og det resterende areal er både bevaret oprindelig skov og dyrket eukalyptus, som bruges i høstperioden.

Gården har 50 fuldtidsansatte, beskæftiger yderligere 250 arbejdere i lavsæsonen og giver 600 arbejdspladser i høstperioden. Fuldtidsholdet omfatter Leonardo Rodrigues, en Q Grader med ansvar for gårdens kvalitetsstyring.

Denne kaffe er certificeret økologisk, naturligt forarbejdet og primært tørret på ”african raised beds”.

Smagsnoter: Chokolade, karamel, hasselnød, limeagtigsmag i baggrunden, og fed krop.

 

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top