VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Colombia – Cauca – Microlot Best Cup Finalist

Colombia – Cauca – Microlot Best Cup Finalist

100 % vasket arabica sf sorten Castilio.

Dyrket 2000 m.o.h.

Aroma: En helt særlig floral kop kaffe med cremet mundfylde med noter af solbær og earl grey the.

Bryg: Filter/stempel. espresso

Styrke: Fyldig

99,00 kr.349,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Colombia ”Best Cup Finalist” Microlot – Aidee Gutierrez – El Tambo – Cauca – Castillo score 87+

Koppen: Brombær, earl grey te og kaprifolier med en cremet mundfornemmelse. Kaffen er fremragende til filter og stempel, men også som lidt frugtig espresso med ekstravagant silkeagtig crema.

Her min leverandørs beskrivelse af denne Top Colombiakaffe:

Colombianske mikrolots er fremstillet på basis af kopkvalitet og er både den højeste kvalitet og den højeste prisklasse af den råkaffe, Cafe Imports henter fra dette land. Koppen skal opnå 87+ point og er adskilt ud fra dens særlige specifikationer, uanset om det er et landmandsspecifikt eller et sortsspecifikt parti. Disse er meget sporbare kaffer.

Proces: Vasket

Sort: Castillo

Højde: 1700-2000 m.o.h.

Region:  Cauca

Land: Colombia

Høst: maj-august

 

Proces: Vasket bedste pokalfinalist – Aidee Gutierrez – El Tambo – Cauca – Castillo

Colombia er bedst kendt for sine vaskede kaffer. Selvom efterhøstbehandlingsmetoderne kan variere lidt fra kaffefarm til kaffefarm eller kooperativ, bliver kaffen generelt plukket moden og forarbejdet samme dag, hvorefter den fermenteres i fri luft enten i tanke eller spande ca. 12-36 timer. Kaffen vaskes ren for det fermenterede frugtkød, inden den tørres ned til 12% fugtighed på terrasser.

Sort: Castillo Best Cup Finalist – Aidee Gutierrez – El Tambo – Cauca – Castillo

Dette hybridkryds blev udviklet af Cenicafe (den videnskabelige forskningsafdeling af Colombias National Federation of Coffee Growers) til at erstatte den ikke-længere-kaffe-blad-rust-resistente Variedad Colombia; udgivet i 2005.

Region: Cauca bedste pokalfinalist – Aidee Gutierrez – El Tambo – Cauca – Castillo

Cauca ligger i det centrale-vestlige Colombia, der strækker sig fra den vestlige Cordillera-bjergkæde til Stillehavet. Havvinde og højder resulterer i, at Cauca er en af ​​de sejeste regioner i landet. Kaffen i dette område dyrkes for det meste af indfødte eller afro-efterkommersamfund. Geografisk har regionen mange funktioner, herunder Popayan-plateauet, mange floder og den centrale vulkanske bjergkæde.

Land: Colombia bedste pokalfinalist – Aidee Gutierrez – El Tambo – Cauca – CastilloFor os på Cafe Imports er der noget om Colombia. Faktisk er der ikke “noget” om Colombia, men mange, mange ting, der gør dette sted særligt specielt blandt kaffedyrkende lande, og så berømt. Alle kender colombiansk kaffe – eller tror, ​​de gør. Men at blot sige, at en kaffe er fra Colombia, er at fortælle blot et fragment af historien, som at anbefale en bog til en ven ved kun at fortælle hende navnet på forlaget. For virkelig at lære colombiansk kaffe at kende er at rejse tusindvis af kilometer, smage gennem tusindvis af kopper og slide snesevis af par vandrestøvler op rundt i hundredvis af kaffefarme fra nord til syd. Selv det er kun begyndelsen – men enhver smuk historie har brug for en begyndelse. Vi har haft støvler på jorden (og skeer i koppen) her siden vores tidligste dage, og vi forelsker os igen og igen i de regionale variationer, varianterne , landskabet og producenterne selv. Fra vores arbejde med at købe stærke, alsidige arbejdshestekaffe til vores Excelso Gran Galope-signaturtilbud; til vores fejring af smagen af ​​sted med regionale udvalg fra Cauca, Huila, Nariño og Tolima; til opdagelsen og udviklingen af ​​mikrolots fra hele landet med vores eksportpartnere og de producenter, som de arbejder tæt sammen med – vi kan simpelthen ikke få nok. Det kan vores kunder heller ikke: Vores tilbudsark omfatter et bredt udvalg af smagsvarianter, gårde, og terroirs, og vi vil fortsætte med at udforske nye regioner og støtte de for det meste småbønder i Colombia ind i fremtiden, så længe de bliver ved med at lade os komme tilbage igen og igen og igen.Sourcing: Colombia SourcingBedste pokalfinalist – Aidee Gutierrez – El Tambo – Cauca – CastilloVores tilgang til indkøb af kaffe og udvikling af kaffeprogrammer i Colombia har altid været forankret i relationer. Det store flertal af vores colombianske kaffe kommer fra nogle få langvarige partnerskaber, der har udviklet sig over tid til noget af vores mest tilsigtede arbejde. I ethvert normalt år rejser vores grønne indkøbsteam til Colombia flere gange, besøger gårde, mødes med producenter, kopper kaffe og godkender prøver til eksport. Ud over dette har vi været i stand til at forbinde kafferistere med producenter gennem rejser og arrangementer som “Best Cup”. Dette har resulteret i udviklingen af ​​partnerskaber mellem brændere og producenter, som for os er en absolut fornøjelse at være en del af.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top