VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Costa Rica – Negra perla

Costa Rica – Negra perla

Microlot fra Las Lajas Farmen.

100 % arabica af sorterne catuai og caturra.

Dyrket 1600 m.o.h.

Aroma: En meget sød og frugtig kaffe med noter af chokolade og hints af nelliker.

Bryg: Filter / Stempel, espresso

Styrke: Fyldig

99,00 kr.349,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Costa Rica Microlot ”Negra Perla” fra den berømte Las Lajas kaffefarm, der er verdensberømt for sine specielle og vellykkede efterhøstbehandlingsmetoder af kaffelegenden Oscar Chacon, der dyrker kaffer med helt unikke og særegne smagsprofiler.

Vi har tidligere haft Black Diamond fra samme farm, men i år har vi valgt en helt ny kaffe ”Den sorte Perle, som ligger i samme smagssegment i retning af chokoladelikør. Prøv også vore Brasilianske Carmo da Mata, hvis du ka li romlikør.

Smagsprofil: Overvejende frugtig og sødmefuld kaffe på en bund af chokolade m. hints af nelliker. Den kan bruges til alle former for bryg og også som SingleOriginespresso pga. sin høje sødme og chokolade – dog skal man kunne acceptere det frugtige smagselement som espressokaffe, hvor den vil være betydelig nedtonet som filter og stempel.

Oscar og Francisca Chacón er tredjegenerations kaffeproducenter, men kaffen ligger mere end blot i deres familiearv: Den bor også i deres hjerter og sjæl. Parret er forpligtet til kvalitet og innovation og er blandt de allerførste landmænd i Costa Rica til at producere specialkaffe med efterhøstbehandlingsmetoder honey og naturals. De har deres egen depulper for at have mere kontrol over kvaliteten og prisen, for deres egne kaffer. “Først vidste vi ikke, hvad vi lavede,” forklarer Oscar. “Vi eksperimenterede bare.” Denne eksperimentering førte til nogle af de mest spændende nye smagsprofiler, vi nogensinde har smagt: Nu producerer Chacons en bred vifte af honey-processed kaffe, der modulerer tørretiden for at skabe forskellige effekter i koppen. Nødvendigheden affødte mere innovation for familie, da et jordskælv i 2008 udslettede elektricitet og vand i deres område under høsten. Ude af stand til at køre depulperne eller vaske slimet af for at producere vaskede partier, hentede Francisca inspirationen fra til den nye måde at fermentere på. Fransisca havde stor viden om afrikansk kaffeproduktion og byggede i et snuptag african ”raised beds”på ejendommen for at sike en grundig nedtørring af råbønnerne.  Deres specielle kaffepartier fangede Cafe Imports’ grundlægger Andrew Millers opmærksomhed, og resten er både historie og vores historie. Las Lajas ejer og følgende gårde til at dyrke deres kaffe: Alajuela, Calle Liles, Calle San Juan, Los Angeles, Los Pinitos, Sabana Redonda, Sabanilla, San Luis.

 

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top