VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

El Salvador – Isaac Luna – Finca La Golondrina

El Salvador – Isaac Luna – Finca La Golondrina

Elefantbønner – Microlot

Isaac Luna – Finca La Golondrina

100% honeyprocessed Arabica af sorten Pacamara

Dyrket 1500 m.o.h.

Aroma: Sjælden og unik kaffe med høj frugtagtig sødme og tonsvis af mørk chokolade, praliner og mandellikør.

Bryg: Filter/stempel og som espresso

Styrke: Medium

99,00 kr.349,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Her endnu en noget sjælden microlotkaffe – fra El Salvador honeyprocessed elefantbønner – ekstra store
bønner, som har en fin kompleks smag af mørk chokolade med blød praline, kakao og amaretto og frugtagtig sødme. Farmen hedder El Chupte, La Golondrina, El Plan, El Pozo, som som en Isaac Luna ejer flere små gårde, hvor han dyrker forskellige sorter, herunder Pacamara, Pacas og Bourbon. En besøgende fra Panama kom gennem Isaacs kaffeområder og udforskede dette for at udvikle nye kaffeområder og lære nye forarbejdningsmetoder. Fra denne mand lærte Isaac om efterhøstbehandlingsmetoden Honey- processed: Han var den første til at behandle Honey-kaffe i dette område. Kaffen plukkes moden og pulpes, og lægges derefter til tørre på raised beds i omkring 20 dage, afhængig af vejret. For Naturals er kaffen plukket moden, sorteret og tørret på højbede i gennemsnitligt 20 dage. Isaac har dyrket kaffe siden begyndelsen af ​​2010erne,
selvom han har Bourbon-træer på sin jord, der er over 45 år gamle! Han ser kaffe som et eventyr og en mulighed, og mens han fortsætter med at lære om processen og om cupping, er han ivrig efter at høre feedback og lære at forbedre sig. Hver gang er kaffen anderledes, siger han. Du kan arbejde hårdere, og selvom det er hårdt, er det meget givende.

Microlot Isaac Luna – Finca La Golondrina – Pacamara – Honning Mikrolots fra El Salvador er hentet fra en gruppe småproducenter beliggende i Chalatenango-regionen i den nordlige del af landet. Cafe Imports har en medarbejder, Alberto Reyes, der bor på fuld tid i El Salvador og arbejder direkte med disse småproducenter i løbet af året og tilbyder sensorisk og agronomisk støtte. Gårdene her er i gennemsnit små (5-15 manzanas eller omkring 3,5-10,5 hektar), og mange producenter dyrker klassiske salvadoranske sorter såsom Pacas og Pacamara samt Bourbon Honeyprocessed kaffe er på fremmarch i El Salvador, og typisk plukkes kaffen moden og pulpes den dag, de høstes, og spredes derefter på terrasser eller raised for at tørre i 20-25 dage. Chalatenango, “dalen af ​​vand og sand”, er El Salvadors køligeste og nordligste region. Historisk set er landets bedste kaffe kommet fra det vestlige El Salvador. I 2007 vandt en Chalatenango pacamara imidlertid Cup of Excellence, hvilket bragte regionen og sorten i centrum. Vi købte den vinderkaffe og tog straks til Chalatenango for at tage kaffe fra flere producenter. Siden da har vi placeret en grøn køber-medarbejder i regionen for at udvide relationer og yde support. Fra år til år er vi blevet vant til at samle mikrolots af pacamara, pacas, SL-28 og Gesha, alle dyrket af små producenter, der anvender kompromiløs høst og en
række forarbejdningsteknikker. Chalatenango er både speciel for os og vigtig for specialkaffe som helhed.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top