VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Koffeinfri Kaffe

Koffeinfri Kaffe

Naturligt fremstillet vha. CO2-metoden
100% Arabica fra Centralamerika og Østafrika.

Smag: Uden brug af kemikalier er denne let søde og bløde kaffe fremstillet med noter af chokolade, frugt og hints af velduftende piberøg.

Bryg: Filter, stempel og espresso.

Styrke: Meget fyldig

 

64,00 kr.199,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Vores naturlige kaffe: CO2metoden til at fremstilling af vores kaffe er en meget skånsom måde at gøre det på. Metoden er måske den metode, der bevarer aromaen allerbedst for den mest kræsne drikker, og samtidig fjerner koffeinen. Du kan derfor bare drikke løs om aftenenen. Sidst men ikke mindst bruges der INGEN KEMIKALIER men kun CO2 i denne proces!

Lidt mere detaljeret om metoden:

Den rå, ikke-ristede kaffe bønner fugtes med vand og lægges i en beholder, hvor den er i kontakt med flydende kuldioxid under tryk. Ved cirkulation gennem kaffe og kuldioxid trækkes koffeinen ud af kaffe bønnen. I fordampningen udskilles koffein fra CO2. Processen gentages, og når den ønskede koffein er fjernet, stoppes CO2-cirkulationen omgående og kaffen kan således nedtørres til oprindeligt fugtindhold, og nu er det klar til ristning.

Koffeinfri Kaffe

Hvis du drikker koffeinfri kaffe om aftenen, er du sikker på at den ikke giver søvnproblemer.  I den koffeinfri kaffe er koffeinen fjernet uden brug af kemikalier. Koffeinen fjernes med CO2. Den koffeinfri kaffe er derfor lige så sund som den almindelige. Der er ingen forskel i smagen på den koffeinfri kaffe og den koffeinholdige. Koffeinen giver ingen smag, men det er koffeinen der giver den stimulerende virkning. Mange drikker den ikke kun fordi den smager vidunderligt, men også fordi den er både opkvikkende og sund.  Hvis man overstiger 400 mg koffein svarende til 4-5 kopper om dagen aftager sundhedseffekten og man kan måske opleve en overstimulering. Hvis du drikker rigtig mange kopper kaffe om dagen kan det være godt at supplere med koffeinfri kaffe, så man ikke overstiger en grænse på 400 mg koffein om dagen. Koffeinfri kan derfor være et godt supplement. Aromaen i den koffeinfri er fuldt ud på højde med den med koffein. Den eneste forskel på den koffeinfri og den almindelige er således virkningen. Når den koffeinfri er friskristet brygger fuldt ud ligeså godt som den med koffein.

Folk med søvnproblemer bør overveje at drikke koffeinfri efter klokken 18. Da koffein tager omkring flere timer om at blive forbrændt

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top