VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Vendia Aroma

Vendia Aroma

Aroma:Skandinavisk espresso 100% arabica m. noter af mellemmørk chokolade, lys karamel og blide bær.
Bønner: 100% Arabica
Denne kaffe er en blend

Alt kaffe du køber hos Vendia Kaffe er friskristet og leveres i hele bønner. Ønsker du bønnerne formalet bedes du skrive hvilken formalingsgrad du ønsker under bemærkninger når du tjekker ud i kassen.
Læs mere om vores kafferistning

Ved køb af 6 x 1000 g eller mere er prisen 179,- / 1000g 

59,00 kr.189,00 kr.

Stykpris ved 6 stk 1000g 179,-

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Denne kaffe er fremstillet af særligt udvalgte arabicabønner i højeste kvalitet. Basen er 70% Brasilien natural, som giver nødde og karamelbunden og 30% mellemamerika washed, som er mere fyldig og tilfører brasilkaffen mere krop, struktur i form af chokolade,vanille og bærsyrlighed.  Hver kaffe er individuelt ristet for at skabe optimal balance mellem aroma, sødme og syrlighed. Kaffen har uden at blive for tung en fuldendt krop og lang eftersmag m. noter af mørk chokolade, lys karamel og en moderat bærsyrlighed. Kaffen egner sig som espresso i skandinavisk stil, og kan sagtens anvendes til filter og stempel.

 

Vendia Aroma

Vendia Aroma ej at forveksle med kaffe som er tilsat med smagsessens af vanille, baileys osv. Hos Vendiakaffe er det måden, vi rister kaffen på der fremelsker den gode og nuancerede smag også kaldet ristehåndværk, som er det vi kan, og har det allerbedste udstyr til at styre risteprocessen med.  Hensigten med at lave en Vendia Aroma er egentlig at lave en allroundkaffe, der ikke er for tung, men stadigvæk en blanding  baseret på en af base af brasiliansk kaffe. Den brasilianske kaffe har medium fyldighed, og masser noter af nødder, chokolade, karamel og et stænk limefrugt, og er den kaffesmag som de fleste danskere kan li allerbedst, og ingen anden kaffe er ligeså god til danne base i en kaffeblend som brasiliansk kaffe, og når man taler om økologisk blend gælder det samme, men her er problemet bare, at økologisk brasil er dyr, så derfor er det ofte mellemamerikanske kaffer som f.eks. fra Honduras, der sælger mest for de holder en lavere pris, men disse kaffer er oftest mere tungsyrlige end den gennemsnitlige kaffedrikker ønsker, så bliver derfor tit ristet lidt for mørkt for at dæmpe syren – man kan møde kaffen på prisbevidste caféer og i automater på højere læreanstalter.

Hos Vendiakaffe rister vi den brasilianske kaffe som er 70% base i Aroma indtil det punkt, hvor den ubehagelige syre er acceptabelt dæmpet uden at kaffen får brændte noter i smagen, og ligeledes rister vi den mellemamerikanske Guatemala til det punkt, hvor den ikke smager brændt med en mat overflade uden olieudtræk, dog har den stadig langt mere syre end den brasilianske kaffe, fordi de bare er forskellige. Den sidstnævnte kaffe udgør de sidste 30%  blandingen, og tilfører mere fyldighed, struktur og kompleksitet til den mere enkle Brasilien. Vendia Aroma er meget populær hos det yngre espressokaffesegment, da den ikke er for tung, og giver en masse chokolade til de espressobaserede mælkedrikke.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top