Vendia Crema

Vendia Crema

Aroma: En velafbalanceret og simpel/drikkevenlig basisespressokaffe med noter af hasselnød og mørk chokolade. Grundet robustaen trænger espressoen godt igennem mælkebaserede espressodrikke og ydermere forstærker robustaen kaffesmagen i fuldautomatiske maskiner, og er derfor en bestseller hertil.
Bønner: 80% Arabica + 20% Robusta
Denne kaffe er en blend

Ved køb af 6 x 1000g og derover er prisen pr. kilo 140,-

Alt kaffe du køber hos Vendia Kaffe er friskristet.
Læs mere om vores kafferistning

42,00 kr.150,00 kr.

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:0
Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Robustaen der anvendes i denne blanding er en ”vasket” af slagsen og fra indien m. noter af chokolade og nougat, og ville kunne nydes alene som en ren kop kaffe. Den indisk vaskede robusta tilfører den brasilianske kaffe mere fyldighed, og fremmer chokolade og nougat noter, så blandingen er meget velegnet til basisespresso til et bredt publikum, og tillige laver den meget og lækker crema. Pga. lidt mere fyldighed end ren brasilkaffe gør blandingen sig godt i en fuldautomatisk kaffemaskine, da denne type maskiner dog laver en lækker crema, men dæmper kaffesmagen end anelse, så derfor er Vendia Crema en bestseller til denne type maskine.

Kaffen kan dog bruges til alle former for bryg, da den hverken er for lys eller mørk. Vi rister kaffen dertil, hvor den har størst potentiale. Brasilienkaffe og Robusta mener vi har en kedelig syrlighed, og derfor ristes den væk uden dog at kaffen forkulles, så den ville smage brændt. Disse bønner ristes relativt længe, så der ikke er noget ubehageligt råt tilbage i midten af bønnen.

VægtN/A
Formalingsgrad

Aeropress, Espresso, Filterkaffe, Hele bønner, Stempelkande

Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll til toppen