VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Super Crema

Super Crema

Aroma:

En velafbalanceret og fyldig espressokaffe med noter af hasselnød og mørk chokolade. Robustaen og kaffens friskhed, får den til at ose af crema, og giver dermed en stor gennemslagskraft i espressobaserede mælkedrikke, og er derfor også en ”bestseller” til fuldautomatiske maskiner.

Bønner: 78 % Arabica + 22 % Robusta

Styrke: Meget fyldig

Denne kaffe er en blend

Alt kaffe du køber hos Vendia Kaffe er friskristet og leveres i hele bønner. Ønsker du bønnerne formalet bedes du skrive hvilken formalingsgrad du ønsker under bemærkninger når du tjekker ud i kassen.
Læs mere om vores kafferistning

Ved køb af 6 x 1000 g eller mere er prisen 169,- / 1000g 

 

50,00 kr.179,00 kr.

Stykpris ved 6 stk 1000g 159,-

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier ,
Kategorier ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Robustaen der anvendes i denne blanding er en ”vasket” af slagsen og fra indien m. noter af chokolade og nougat, og ville kunne nydes alene som en ren kop kaffe. Den indisk vaskede robusta tilfører den brasilianske kaffe mere fyldighed, og fremmer chokolade og nougat noter, så blandingen er meget velegnet til basisespresso til et bredt publikum, og tillige laver den meget og lækker crema. Pga. lidt mere fyldighed end ren brasilkaffe gør blandingen sig godt i en fuldautomatisk kaffemaskine, da denne type maskiner dog laver en lækker crema, men dæmper kaffesmagen end anelse, så derfor er Vendia Crema en bestseller til denne type maskine.

Kaffen kan dog bruges til alle former for bryg, da den hverken er for lys eller mørk. Vi rister kaffen dertil, hvor den har størst potentiale. Brasilienkaffe og Robusta mener vi har en kedelig syrlighed, og derfor ristes den væk uden dog at kaffen forkulles, så den ville smage brændt. Disse bønner ristes relativt længe, så der ikke er noget ubehageligt råt tilbage i midten af bønnen.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top