Super Crema – økologisk

Super Crema - økologisk

Økologisk kaffe
Aroma: En velafbalanceret og simpel/drikkevenlig basisespressokaffe med noter af hasselnød og mørk chokolade. Grundet robustaen trænger espressoen godt igennem mælkebaserede espressodrikke og ydermere forstærker robustaen kaffesmagen i fuldautomatiske maskiner, og er derfor en bestseller hertil.
Bønne: 78 % Arabica + 22 % Robusta

Alt kaffe du køber hos Vendia Kaffe er friskristet og leveres i hele bønner. Ønsker du bønnerne formalet bedes du skrive hvilken formalingsgrad du ønsker under bemærkninger når du tjekker ud i kassen.
Læs mere om vores kafferistning

48,00 kr.170,00 kr.

Ryd
Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort
Kurv

Basekaffen til denne blend er den ældste kaffefarm i Brasilien, som producerer økologisk kaffe Nossa Senhora de Fatima, som er en meget dyr kaffe, men også meget lækker som base i blends eller blot som solokaffe. De fleste syntes godt om brasiliansk kaffe, og påtaler at kaffen mangler den rigtige smag, hvis den ikke er tilstede blandingen. Robustaen der anvendes i denne blanding er en ”vasket” af slagsen og fra indien m. noter af chokoalde og nougat, og ville kunne nydes alene som en ren kop kaffe. Den indisk vaskede robusta tilfører den brasilianske kaffe mere fyldighed, og fremmer chokolade og nougatnoter, så blandingen er meget velegnet til basisespresso til et bredt publikum, og tillige laver den meget og lækker crema. Pga. lidt mere fyldighed end ren brasilkaffe gør blandingen sig godt i en fuldautomatisk kaffemaskine, da denne type maskiner dog laver en lækker crema, men dæmper kaffesmagen end anelse, så derfor er Vendia Crema en bestseller til denne type maskine.

Der kan læses mere detaljeret om hver enkelt kaffe, hvis du klikker ind på en solokaffe.

Kaffen kan dog bruges til alle former for bryg, da den hverken er for lys eller mørk. Vi rister kaffen dertil, hvor den har størst potentiale. Brasilienkaffe og Robusta mener vi har en kedelig syrlighed, og derfor ristes den væk uden dog at kaffen forkulles, så den ville smage brændt. Disse bønner ristes relativt længe, så der ikke er noget ubehageligt råt tilbage i midten af bønnen.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll til toppen