VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Super Crema – økologisk

Super Crema – økologisk

Økologisk kaffe
Aroma: En velafbalanceret og simpel/drikkevenlig basisespressokaffe med noter af hasselnød og mørk chokolade. Grundet robustaen trænger espressoen godt igennem mælkebaserede espressodrikke og ydermere forstærker robustaen kaffesmagen i fuldautomatiske maskiner, og er derfor en bestseller hertil.
Bønne: 78 % Arabica + 22 % Robusta

Alt kaffe du køber hos Vendia Kaffe er friskristet og leveres i hele bønner. Ønsker du bønnerne formalet bedes du skrive hvilken formalingsgrad du ønsker under bemærkninger når du tjekker ud i kassen.
Læs mere om vores kafferistning

Ved køb af 6 x 1000 g eller mere er prisen 179,- / 1000g 

64,00 kr.199,00 kr.

Stykpris ved 6 stk 1000g 189,-

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Basekaffen til denne blend er den ældste kaffefarm i Brasilien, som producerer økologisk kaffe Nossa Senhora de Fatima, som er en meget dyr kaffe, men også meget lækker som base i blends eller blot som solokaffe. De fleste syntes godt om brasiliansk kaffe, og påtaler at kaffen mangler den rigtige smag, hvis den ikke er tilstede blandingen. Robustaen der anvendes i denne blanding er en ”vasket” af slagsen og fra indien m. noter af chokoalde og nougat, og ville kunne nydes alene som en ren kop kaffe. Den indisk vaskede robusta tilfører den brasilianske kaffe mere fyldighed, og fremmer chokolade og nougatnoter, så blandingen er meget velegnet til basisespresso til et bredt publikum, og tillige laver den meget og lækker crema. Pga. lidt mere fyldighed end ren brasilkaffe gør blandingen sig godt i en fuldautomatisk kaffemaskine, da denne type maskiner dog laver en lækker crema, men dæmper kaffesmagen end anelse, så derfor er Vendia Crema en bestseller til denne type maskine.

Der kan læses mere detaljeret om hver enkelt kaffe, hvis du klikker ind på en solokaffe.

Kaffen kan dog bruges til alle former for bryg, da den hverken er for lys eller mørk. Vi rister kaffen dertil, hvor den har størst potentiale. Brasilienkaffe og Robusta mener vi har en kedelig syrlighed, og derfor ristes den væk uden dog at kaffen forkulles, så den ville smage brændt. Disse bønner ristes relativt længe, så der ikke er noget ubehageligt råt tilbage i midten af bønnen.

som navnet indikerer, den klassiske espresso-creme, der lægger sig ovenpå kaffen. Denne creme er et produkt af de olier, der er i kaffebønnerne, og den indeholder enorm smag og aroma. Cremen på en espresso er derfor særligt betydningsfuld for den fuldendte smagsoplevelse.

Få den helt rigtige smagsoplevelse

Bønnerne i vores crema kaffe har haft optimale forhold for vækst, og de har været igennem meget få kanaler, før de ender i din kaffe. Vi rister selv alle vores bønner, og vi gør det med respekt for den individuelle bønne og de naturlige egenskaber og kvaliteter.

Vores crema kaffe er fremstillet af bønner, der i den rette kombination giver de bedste forudsætninger for at bønnernes olier giver den helt rette smagsvolumen og aroma. Med vores omhyggelighed og udvalg af crema kaffe får du den bedste smagsoplevelse, når du drikker din espresso.

Kaffe er en videnskab – og vi er eksperter

Hos Vendia Kaffe er vi kaffeentusiaster, og vi går op i vores erhverv med liv og sjæl. Vi forstår videnskaben bag den gode kaffe, og vi gør en dyd ud af at perfektionere processen.
Vi har et godt forhold til vores leverandører, og vi kender den enkelte kaffebonde. Det giver os de bedste forudsætninger for at riste din kaffe med respekt for kaffens naturlige værdier og kvaliteter.

Vi har åbent i risteriet efter aftale, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har brug for råd eller vejledning. Vi er leveringsdygtige i god kaffe – både til private og virksomheder. Og særligt vores kaffe crema espresso egner sig godt til både søndagens brunch og mødebordet.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top