VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

Guld Reserva – økologisk

Guld Reserva – økologisk

Økologisk kaffe
Aroma: En speciality kaffe med lav bitterhed, stor gennemslagskraft i mælkedrikke, krydret chokolade/nøddeagtig smag og et velafbalanceret forhold mellem syrlighed og sødme.
Bønne: 100% Arabica
Bryg: Al Kaffe, herunder Espressobryg og sort kaffe.

Alt kaffe du køber hos Vendia Kaffe er friskristet og leveres i hele bønner. Ønsker du bønnerne formalet bedes du skrive hvilken formalingsgrad du ønsker under bemærkninger når du tjekker ud i kassen.
Læs mere om vores kafferistning

64,00 kr.199,00 kr.

Stykpris ved 6 stk 1000g 189,-

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , , ,
Kategorier , , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Basen i denne kaffe er Brasilien Nossa Senhora de Fatima – den ældste økologiske kaffefarm i Brasilien. Der er stor rift økologisk kaffe fra Brasilien, da den altid er nærmest udsolgt næsten før den bliver sat til salg i europa, men Vendiakaffe er glade for at kunne tilbyde kunderne denne kvalitets brasil i blends også, fordi vi mener, at de fleste syntes bedst om Brasil som base i en blend på trods af dens høje indkøbspris.  Herudover er vi heller ikke gået med kompromis med den økologiske og meget dyre Queen Ketiara kaffe fra den indonesiske ø Sumatra. Så i forhold til indkøbspris sælges denne blend faktisk meget billigt. Al kaffe hos Vendiakaffe er ”speciality kaffe”, som betyder at kaffen iflg. SCAE ikke har en score under 80 point, så ved at handle hos er du altid garanteret kaffe af høj kvalitet uanset, hvilken kaffe du vælger. Denne blanding består af speciality kaffer fra Brasilien, indonesien og mellemamerika. Der udvælges altid, de kaffer som smager bedst, da der altid er en lille variation fra år til år. Guldkaffen er meget fyldig pga. sumatra-kaffen, som giver bredde i smagen. Den mellemamerkanske kaffe binder kafferne sammen, og giver struktur og chokolade til blandingen, og får simpelthen kaffesmagen til at trænge bedre ud i mælken, da den også har en lille smule syrlighed uden, det bliver ”uacceptabelt”.

Hvis du klikker ind på en solokaffer, kan du få nærmere info om den enkelte kaffe, der  anvendes i denne blanding.

Vægt N/A
Vægt

250 g, 500 g, 1000g

Scroll to Top