VENDIAKAFFE

Kun Speciality-kaffe med minimum
80 point score i SCAE's kvalitetstest

Altid friskristet kaffe

Alle kaffer ristes på eget mikroristeri
hver for sig med individuel risteprofil

”Wild” Kopi Luwak

”Wild” Kopi Luwak

Verdens dyreste kaffe fra den vildtlevende ”Civet Cat”, der selv udvælger de bedste kaffebær.

Vores Kopi Luwak kaffe stammer fra vildtlevende dyr. Luwakken er en katteagtig gnaver som elsker at spise kaffebær, så selvfølgelig holder dyrene således til i nærheden af kaffefarmene, hvor der er masser af godbidder at få. Den vildtlevende Luwak vælger således kun de røde og dermed modne kaffebær. Bærrene der har været igennem Luwakkens mave fermenterer på en måde, der næsten fjerner kaffens syrlige smag, så kaffen bliver meget rund i smagen.

Alt kaffe du køber hos Vendia Kaffe er friskristet og leveres i hele bønner. Ønsker du bønnerne formalet bedes du skrive hvilken formalingsgrad du ønsker under bemærkninger når du tjekker ud i kassen.
Læs mere om vores kafferistning

Leveres i 100 grams pose.

269,00 kr.

Ønsket formalingsgrad angives ved udcheckning ved kassen i kommentarboksen

Kategorier , ,
Kategorier , ,

Indkøbskurv

Fragt estimat:
0,00 kr.
Samlet køb:
0,00 kr.
Heraf moms:
0,00 kr.
Total:
0,00 kr.
BetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskortBetalingskort

Køb for 500,00 kr. mere for at få fri fragt

Kurv

Helt friskristet.
Sumatra – Indonesien
Verdens dyreste kaffe fra den vildtlevende ”Civet Cat”, der selv udvælger de bedste kaffebær.
Smag: en unik og fantastisk kraftfuld kaffe med ringe syrlighed, kompleks og fyldig smag – kort og godt en særlig smagsoplevelse.
Bryg: filter, stempel og espresso.
Styrke: fyldig
100gr. –nok til 2 stempelkander.

”Wild Kopi Luwak”er en af flere kommende særlige kaffer Vendiakaffe kan tilbyde, da vi har fået verdens bedste lille kafferister fra hollandske Giesen nemlig en W1A m. den nye Profiler, som kan lave markedets mest præcise risteprofil, hvor hastighed af tromlen, undertryk, gasforbrug og aflæsning af temperaturstigning pr. halve minut. Derfor kan vi riste helt ned til 100gr. råbønner. Når vi rister ”Wild” Luwak rister vi 125 gr. råbønner, og der bliver ca. 100gr. færdigristede tilbage. På den måde kan vi tilbyde en helt særlig kaffe, som du altid får helt friskristet for ikke at den mister aroma v. ankomst. Kaffe bør først drikkes, når den har hvilet 1 uge for at afgasse og topper i smagen op til 6 uger efter. Herefter vil fedtindholdet dale, som så forrringer smagen.  Ved bryg i en espressomaskine kan det ses ved at kaffen løber alt for hurtigt igennem.  

Vores Kopi Luwak kaffe stammer fra vildtlevende dyr. Luwakken er en katteagtig gnaver som elsker at spise kaffebær, så selvfølgelig holder dyrene således til i nærheden af kaffefarmene, hvor der er masser af godbidder at få. Den vildtlevende Luwak vælger således kun de røde og dermed modne kaffebær. Bærrene der har været igennem Luwakkens mave fermenterer på en måde, der næsten fjerner kaffens syrlige smag, så kaffen bliver meget rund i smagen. Det lyder lidt ulækkert – til info er der en skal omkring kaffebæret/kaffesædet, og den bliver først fjernet, når den er rengjort, så kaffen er egentlig bare fermenteret i et iltfattigt ”kammer”. Luwakkens efterladenskaber samles friske unge mænd, hvorefter de vaskes rene og efterfermenterer indtil fugtigheden er kommet på ca. 12%. Så hvad betaler man for, når man køber verdens dyreste kaffe – ja dels at den vilde Luwak kun spiser de røde og solmodne bær, hvorefter de fermenterer i dyrets mave som er et ildtfattigt miljø, der fjerner ubehagelig syrlighed, og så betaler man for, at det er et stort arbejde med ringe udbytte at indsamle dyrets efterladenskaber.

Vægt 0,150 kg
Scroll to Top